Nyhet!

Fornebu Kiropraktorsenter utvider sommeren 2018 med en satelittklinikk på Fornebuporten Helsehus, et spennende nyåpnet senter for fysisk og psykisk helse på Fornebu. Klinikken på helsehuset vil drives av kiropraktor Knut Andreas Eek. Han deler kontortiden mellom klinikken i Rolfsbukta og på helsehuset. Kontakt oss på telefonnummer 95 21 51 61 eller bestill time online, så hjelper vi deg!


Fornebu Kiropraktorsenter

Rolfsbuktveien 17
1364 Fornebu

Telefon: 67 10 51 61

 
 

Buss 31 Snarøya stopper på Rolfstangen, ca 100 meter før klinikken. Besøk ruter.no for å se ruteplan: 31 v/ bussholdeplassen Rolfstangen. Vi har gratis parkering i enden av bygget, merket Fornebu Kiropraktorsenter.

Klinikken-her-finner-du-oss-e1443097444414.jpg
 

Fornebuporten Helsehus

Widerøeveien 5
1360 Fornebu, kontor nummer: 9

Telefon: 95 21 51 61

 
 

Fornebuporten Helsehus er et nyåpnet senter med et bredt tilbud til beboere og arbeidende på Fornebu og omegn. Helsehuset tilbyr alt fra oppfølging av muskel og skjelettplager, spesialisert rehabilitering, psykomotorisk fysioterapi, ernærings- og treningsveiledning, til familieterapi, oppfølging under svangerskap, psykologsamtaler og utredning ved psykiske plager. Her vil det etter hvert også etableres fastlegekontor.

Fornebuporten Helsehus ligger lett tilgjengelig ved innkjøringen til Fornebulandet. Alle busser til Fornebu og Snarøya stopper rett utenfor hovedinngangen. I kontortiden går det busser fra Lysaker oftere enn hvert femte minutt. Vi har også gjesteparkering for biler.

www.fornebuportenhelsehus.no