Våre kiropraktorer

Helen.jpg

Helen Ditlev-Simonsen er utdannet ved Palmer Chiropractic College og har jobbet som kiropraktor i 19 år. Hun er svært opptatt av forebyggende behandling og livsstil. Hun jobber mye med ungdom, gravide og barn og har engasjert seg mye i barneidrett de siste årene håndball- og basketballtrener. I tillegg har hun veiledet skadeforebyggende treninger for Snarøya sportsklubb.

Helen har de siste årene implementert mye yoga i sin praksis og veiledning av pasienter. Hun er opptatt av hvordan man gjennom valg i hverdagen oppnår god helse – riktig behandling, trening, kosthold og nok søvn.


Knut-Andreas.jpg

Knut Andreas Eek er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i England (2009) og har jobbet i klinikken siden 2011. Knut Andreas ønsker å endre måten samfunnet takler ryggproblemer på, særlig ved å ta tak i nerve-, muskel/skjelettplager hos barn og unge slik at de kan leve med bedre fysisk helse som voksne.

Knut Andreas har fordypning i funksjonell nevrologi og ser mange pasienter med hodepine- og svimmelhetsproblematikk. Han er også en kiropraktor for hele familien og jobber med barn og voksne i alle aldre. For tiden er Knut Andreas leder av  Etterutdanningskomiteen i Norsk Kiropraktorforening.

HER FINNER DU OSS:

Fornebu Kiropraktorsenter

Rolfsbuktveien 17, 1364 Fornebu

 

Fornebuporten Helsehus

Widerøeveien 5, 1360 Fornebu